twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 17:12
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΈνα νέο δημιουργικό και ευχάριστο εργαστήρι ξεκινά από το "ΑΡΤΙΟΝ" ,αυτή τη φορά σε συνδιοργάνωση και συνεργασία με το Σύλλογο Τριτέκνων Χίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΙΑΜΟΝΙΤΙΣΣΑ".

Η εκπαιδεύτρια κα Κυριακή Χατζαντωνάκη, σε ένα εβδομαδιαίο κύκλο συναντήσεων-μαθημάτων θα διδάξει τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους την τεχνική του πλεκτού ρούχου με βελόνες, σε περίπου 12 δίωρες συναντήσεις.

Απολαμβάνοντας τη χαρά της δημιουργίας μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με την πείρα διδασκαλίας της κας Χατζαντωνάκη, αλλά και με θεωρητικό και εποπτικό υλικό, οι συμμετέχοντες ξεκινώντας από τις απλές πλέξεις και μοτίβα θα καταφέρουν να ασκηθούν στη συνέχεια σε πιο δύσκολες τεχνικές και πλέξεις. Στο τέλος των συναντήσεων θα μπορούν πλέον να δημιουργήσουν ΄΄με τα χεράκια τους΄΄ το δικό τους πλεκτό ένδυμα. Θα έχουν επίσης μια ευκαιρία, ώστε η απασχόληση αυτή, στους δύσκολους καιρούς μας, να εξελιχθεί και σε επαγγελματική.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 6μ.μ. στο κτίριο του Συλλόγου Τριτέκνων, Ευρετής 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter