twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 20:02
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου συμμετέχει στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 διεκδικώντας λύση στα εξής ζητήματα:

Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ. Ε.) για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου και της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το μόνιμο προσωπικό.

Καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους συμβασιούχους εργαζόμενους και άρση του αδιεξόδου που έχει προκύψει από την Πράξη 105/2016 του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατή η έκδοση αποφάσεων και ενταλμάτων πληρωμής του εφάπαξ των συνταξιούχων Δημοτικών Υπαλλήλων σύμφωνα με τον Ν. 4387/2016 από τον Τομέα Πρόνοιας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων(Τ.Π.Δ.Κ.Υ) του Τ.Π.Δ.Υ.

Άμεσα αυστηρή εφαρμογή της Νομοθεσίας για την Υγιεινή και την Ασφάλεια και συστηματικούς ελέγχους από το Σ.ΕΠ. Ε. στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να σταματήσει να αυξάνεται η «μαύρη» λίστα των θυμάτων.

Να δοθεί οριστική λύση στους εργαζόμενους που είχαν προσληφθεί από τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και μετά από επτά (7) χρόνια εργασίας καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει.

 

Η Στάση Εργασίας θα ξεκινήσει από τις 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

12

image

image

Newsletter