twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 17:29
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΤο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη (4-1-2017/5-1-2017).

Τα κύρια Χαρακτηριστικά της Κακοκαιρίας σε όλο το Νησί θα είναι οι έντονες βροχές και οι Ενισχυμένοι Νότιοι Νοτιοδυτικοί Άνεμοι εντάσεως 6-7bf,οι οποίοι θα ενισχυθούν από το απόγευμα τις Τετάρτης 4-1-2017. Το Μοτίβο του Καιρού παραμένει το ίδιο έως την Πέμπτη το βράδυ.

Αναλυτικά το διήμερο Τετάρτης Πέμπτης αναμένεται αρκετά συννεφιασμένος καιρός, με πολύ κλειστό τον ουράνιο θόλο, και με αξιόλογες βροχές για το νησί να πέφτουν.  

Σημειωτέων αναμένονται κατά τόπους Ηλεκτρικά φαινόμενα (Κεραυνοί). Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να αλλάζει  και θα κυμανθεί από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή (6-1-2016) ανήμερα των Θεοφανίων αναμένουμε νέα Κακοκαιρία στο Νησί! Τα Κύρια Χαρακτηριστικά της θα είναι οι ισχυρές  Βροχές, οι θυελλώδης Βοριάδες (Ενδεχόμενο ο Απαγορευτικός απόπλους των Πλοίων) και η κάθετη πτώση τις Θερμοκρασίας, αλλά και Χιόνια στα Ορεινά του νησιού.

Αξιολογώντας τα  προγνωστικά Μοντέλα καιρού με τα σημερινά δεδομένα για την Παρασκευή φαίνονται τα Χιόνια εκτός από τα Ορεινά να κατεβαίνουν και σε ποιο

 πεδινές περιοχές, κυρίως τις Βραδινές ώρες. Φαίνεται να υπάρχει και σχετική παράταση των παραπάνω Φαινομένων.

 

 

 

Επιμέλεια: Γιάννης Μάχιμος

12

image

image

Newsletter