twitter youtube google

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 17:48
Εκτύπωση

12

Σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού", με υπερωρίες όλων σχεδόν των υπαλλήλων του, βρίσκεται το ΑΣΕΠ για την έκδοση 5+1 μεγάλων προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού.

Ο Νοέμβριος αποδεικνύεται ο πλέον "θερμός" μήνας για την Ανεξάρτητη Αρχή, δεδομένου ότι θα εκδοθούν (ή θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία) για τουςε παρακάτω διαγωνισμούς:

 
  • 173 στον ΕΦΚΑ (9Κ/2022): Αφορά προσωπικό τριών βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Θα εκδοθεί έως τις 10 Νοεμβρίου.
  • 148 στο υπουργείο Άμυνας (10Κ/2022): Αφορά πολιτικό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Επιδίωξη είναι να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο το τελευταίο 10ήμερο τουο Νοεμβρίου
  • 1.264 στη Δημοτική Αστυνομία: Στόχος του υπ. Εσωτερικών η αποστολή στο ΑΣΕΠ του σχεδίου προκήρυξης για τελική επεξεργασία.
  • 72 στα επιμελητήρια (κυρίως ΤΕΕ): Θα προσληφθούν υποψήφιοι των βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Η προκήρυξη θα εκδοθεί μετά από εκείνη των 148 μονίμων στο υπ. Άμυνας
  • 29 σε ΔΕΚΟ: Θα επιλεγεί προσωπικό των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

 + 1

  • Εντός του Νοεμβρίου θα αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη - πρόσκληση του μεγάλου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού για το Δημόσιο. Αφορά πτυχιούχους πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Οι πέντε πρώτες προκηρύξεις θα γίνουν με το σύστημα των μορίων ("Κ"). Για τις τέσσερις εξ΄ αυτών (ΕΦΚΑ, Εθνική Άμυνα, Επιμελητήρια, ΔΕΚΟ) θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του ΑΣΕΠ για την τελική επιλογή.

 

Για τη Δημοτική Αστυνομία θα υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις που σχετίζονται με το είδος της υπηρεσίας (ανάστημα, δοκιμασίες κλπ).

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός, τέλος, θα είναι γραπτός, ενώ για πρώτη φορά θα εισαχθεί το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Η σοβαρή προετοιμασία στα πρότυπα του ΑΣΕΠ θα κάνει τη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων.

 

 

 

 

 

Πηγή: workenter.gr

%MCEPASTEBIN%

12

image

image

Newsletter