twitter youtube google

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 16:58
Εκτύπωση

12Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, οδός Εγκρεμού 30 ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ:

Υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη δυο (2) θέσεων εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου με ειδικότητα:
▪ Ένας (1) Κοινωνικός Λειτουργός με τίτλο σπουδών Π.Ε. ή Τ.Ε. (πλήρους απασχόλησης)
▪ Ένας (1) Νοσηλευτής – τρια με τίτλο σπουδών Π.Ε. , Τ.Ε. ή Δ.Ε. (πλήρους απασχόλησης)


Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης σχέσης εργασίας, ορισμένου χρόνου με άμεση έναρξη (Οκτώβριος 2022).


Απαραίτητα Δικαιολογητικά :
• Αίτηση Υποψηφιότητας ΕΔΩ
• Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
• Βιογραφικό Σημείωμα
• Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
• Φωτοαντίγραφο Διπλώματος Οδήγησης


Όσον αφορά τη θέση για Κοινωνικό Λειτουργό θα συνεκτιμηθεί η κλινική εμπειρία, η εμπειρία στην κοινοτική ψυχιατρική καθώς και η κατοχή διπλώματος οδήγησης. Η εντοπιότητα είναι προτιμητέα.
Όσον αφορά τη θέση για Νοσηλευτή – τρια θα συνεκτιμηθεί κλινική εμπειρία ή και εκπαίδευση σε ψυχιατρική ψυχοπαθολογία, εμπειρία στην κοινοτική εργασία και δίπλωμα οδήγησης. Η εντοπιότητα είναι
προτιμητέα.


Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ. Επίσης στους υποψηφίους που τελείωσαν την ειδικότητα και είναι σε αναμονή έκδοσης του τίτλου επίσημα δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης αίτησης πρόσληψης με τα δικαιολογητικά που έχουν και δύναται να το καταθέσουν αργότερα συμπληρωματικά.


Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.


Αιτήσεις συμμετοχής, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «ΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ή ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ /ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΜΨΥ ΧΙΟΥ» από τη δημοσίευση της παρούσης έως τις 9/9/2022. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων το διάστημα 12-19/9/2022.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Παπαβασιλείου Αμαλία στο 22710 20000, εσωτ. 2 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 – 15:00.

12

image

image

Newsletter