twitter youtube google

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 16:56
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΗ εκλογή Trump είναι καλή εξέλιξη για το χύδην ξηρό φορτίο σύμφωνα με τον Γιάννη Αγγελικούση τον μεγαλύτερο έλληνα εφοπλιστή.

Όπως αναφέρει το Tradewinds, ο Αγγελικούσης, δήλωσε ότι, [ο Trump] είναι καλό για το χύδην ξηρό φορτίο. Αν ακολουθήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις για περισσότερες δαπάνες για υποδομές, πρόκειται να χρειαστεί πολύ περισσότερες εισαγωγές. 

Αν ο κ. Αγγελικούσης εμφανίζεται ψύχραιμος και μάλλον αισιόδοξος ένας άλλος επικεφαλής ναυτιλιακής εταιρείας φαίνεται να τα έχει χάσει, από την εκλογή Trump. Ο Anthony Gurnee, chief executive της Ardmore Shipping δήλωσε ότι είναι σε κατάσταση shock. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα πρόσθεσε. Δεν είναι καθαρό τι επίπτωση θα έχει στη ναυτιλία.

O κ. Γιάννης Πλατσιδάκης πρόεδρος της Intercargo, σημείωσε ότι η αμερικανική δημοκρατία έχει checks and balances. Το Κογκρέσο δεν επιτρέπει στον πρόεδρο να βγει εκτός ελέγχου. Ο Omar Nokta των Clarksons Platou Securities δήλωσε ότι είναι νωρίς για εκτιμήσεις σε σχέση με τις επιπτώσεις της πολιτικής Trump στη ναυτιλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: theseanation.gr

12

image

image

Newsletter