twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 15:34
Εκτύπωση

Δυστυχώς για εμάς του πολίτες παρά πολλοί που τους εκλέγουμε σε αξιώματα στους ΟΤΑ, αφού εκλεγούν δείχνουν μια συμπεριφορά που δε συνάδει με τον ρόλο τους. Από πολύ παλιά, συναντάμε περιπτώσεις αιρετών που όχι μόνο χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του δήμου για ιδιωτικές τους στην ουσία υποθέσεις, αλλά δε σέβονται και τους άλλους πολίτες, παρκάροντας τα όπου θέλουν, κατά παράβαση του Κ.Ο.Κ..

12

Πολύ πρόχειρα μπορούμε να θυμηθούμε περιπτώσεις από τη Δημοτική Αρχή Μεννή μέχρι και τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, που είτε χρησιμοποιούσαν για ιδιωτικές τους υποθέσεις τα αυτοκίνητα του δήμου είτε πάρκαραν παράνομα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό του αντιδημάρχου του Βουρνού, Βεργίτση, που προκάλεσε ολόκληρο επεισόδιο στο παζάρι, ποιος μπορεί να λησμονήσει μια σειρά άλλων περιστατικών, όπως με το αυτοκίνητο της ΔΙΑΝΟΧ.

 

Επίσης όλες οι δημοτικές αρχές έχουν κάποιους κλακαδόρους που με πάθος τους υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο οι κλακαδόροι της δημοτικής αρχής Μαλαφή είναι το κάτι άλλο.

 

Γι’ αυτούς λοιπόν τους παραθέτουμε μια από τις πολλές αναρτήσεις που είχαν γίνει επί δημοτικής αρχής Κάρμαντζη. Στην προκειμένη περίπτωση η καταγγελία είχε γίνει από τον Παντελή Καμπούρη, το Νο2 της σημερινής δημοτικής αρχής και στρέφεται κατά της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη για περίπτωση παράνομης στάθμευσης. Έτσι, ζητάμε τόσο από τον κ. Καμπούρη όσο και από τους κλακαδόρους της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή να πάρουν θέση για το περιστατικό τόσο με τον κ. Ρυμική όσο και για το χθεσινό με τον κ. Μαλαφή.

 

Μάλιστα τότε στην ανάρτηση του κ. Καμπούρη είχε κάνει "like" η κα Λάζου, υποψήφια του συνδυασμού Μαλαφή και τώρα είναι πρώτη που βγαίνει για να υπερασπίσει τον κ. Μαλαφή. 

 

13

Στην πολιτική έχει μεγαλύτερη αξία το συγγνώμη από τις φτηνές δικαιολογίες…

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ;

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΦΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter