twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 16:39
Εκτύπωση

12

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Στ. Σαραντινός με ανάρτηση καταφέρεται κατά του Ν. Μηταράκη και του Στ. Κάρμαντζη, καθώς χθες προκειμένου να είναι περισσότερο ορατοί κάθισαν σε τραπέζι καφέ της Απλωταριάς εκτός ορισμένου σημείου και έκλειναν ουσιαστικά ένα τμήμα της Απλωταριάς.

Ο κ. Σαραντινός έγραψε: «Να πως καταργείται η διάβαση των τυφλών και μάλιστα την ημέρα που είναι ο εορτασμός για τα άτομα με ειδικές ανάγκες! "Στρώνουν" τα τραπεζάκια του καφέ για να μοστράρουν την πολιτική τους κουλτουρα καταμεσής της Απλωταριάς, γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων τους αυτό που η δημοτική αρχή έχει καθήκον να προασπίζεται, τον δημόσιο χώρο. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που διέπει την δημοτική αρχή του κ. Κάρμαντζη.»

12

Την ίδια στιγμή ο Χρ. Καραχάλιος με βάση την αρχική ανάρτηση του κ. Σαραντινού σχολίασε: «Ο σεβασμός στα ΑμΕΑ και στο δημόσιο χώρο είναι αντίληψη και όχι επετειακή διακήρυξη. Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός, θεσμικά οφείλουν έμπρακτα μα υπερασπίζονται το δημόσιο χώρο και τα δικαιώματα των ΑμΕΑ.»

12

image

image

Newsletter