twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 16:49
Εκτύπωση
12
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της Chiospress ο πρώην αντιδήμαρχος και επί 3 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος (νυν Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη) Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.
 
Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι με ποιον υποψήφιο δήμαρχο, αφού τηρεί σιγή ιχθύος μέχρι να οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες το καλοκαίρι του 2023.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, εάν επιτραπεί δια Νόμου να είναι υποψηφιοι στις περιφέρειες οι περιφερειακοί συμπαραστάτες (κάτι που ίσχυσε την τελευταία στιγμή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αλλά και του 2019), θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλευρό του Κώστα Μουτζούρη.
 
Να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπαδόπουλος είναι Α' επιλαχών περιφ. Σύμβουλος στη Χίο, συγκεντρώνοντας στις εκλογές του 2019 γύρω στους 1.500 σταυρούς προτιμησης των συμπολιτών μας, αλλά δεν εξελέγη λόγω της ποσόστωσης της απλής αναλογικής και εξελέγησαν άλλοι με λιγότερες ψήφους. Αυτό, βέβαια, δεν θα ισχύσει ξανά στις επόμενες εκλογές. 

12

image

image

Newsletter