twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 17:37
Εκτύπωση

12Τα όσα διημείφθησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο αναφορικά με το Εκθεσιακό Κέντρο Καλουτάς συνιστούν ομολογία απραξίας από την Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη με το σημαντικό αυτό έργο για τη Χίο γενικά και για την περιοχή του Κάμπου ειδικά να απεντάσσεται. Επίσης τα γενόμενα καταρρίπτουν το αφήγημα της Περιφερειακής Αρχής Μουτζούρη ως Περιφερειακής Αρχής Τεχνοκρατών.

 

Το θέμα σήκωσε ψηλά ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Π. Μπουγδάνος, ο οποίος τόσο εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου όσο και με άρθρο κόλαφο στράφηκε κατά του συνδυασμού με τον οποίο εξελέγη. Ο Π. Βρουλής σήκωσε το γάντι και απάντησε εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου σε πολύ υψηλούς τόνους στον κ. Μπουγδάνο, ωστόσο από τα συνολικά λεγόμενα προκύπτει ότι οι πολιτικές ευθύνες για την απένταξη του έργου βαραίνουν το σύνολο της σημερινής Περιφερειακής Αρχής.

 

Η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη έχει ως θετικό πρόσημο της την έντιμη στάση που κράτησε στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού που ταλαιπωρεί τη χιακή κοινωνία χρόνια τώρα, ωστόσο το πρόσημο της στα έργα είναι αρνητικό, καθώς τρία χρόνια παρά τις εξαγγελίες δεν έχουμε δει να υλοποιείται στο νησί κάτι σπουδαίο, με εξαίρεση το Φράγμα Κόρης Γεφύρι, που στο μεγαλύτερο μέρος του το πιστώνεται ο Π. Μπουγδάνος.

 

Καλό θα είναι η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη να κοιτάξει ξανά το Καλουτάς, καθώς η υλοποίηση αυτού έργου είναι σημαντική για το νησί.

12

image

image

Newsletter