twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 19:43
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΠλήρως επιβεβαιώθηκε ακόμη ένα ρεπορτάζ της ChiosPress, η οποία πρώτη και πριν από όλα τα ΜΜΕ της Χίου έγραψε ότι νέος Γεν. Γραμματέας του Δήμου Χίου θα είναι ο Λ. Τσακός, μια λύση πολύ καλή λόγω της τεράστιας εμπειρίας του, αλλά είναι αδύνατον όπως είναι η κατάσταση να μπορέσει να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

 

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν, ότι ένεκα ότι πλησιάζουν και τα 2,5 χρόνια θητείας της πιο αποτυχημένης πολιτικά δημοτικής αρχής που είχε η Χίος από τη μεταπολίτευση, ο Μαν. Βουρνούς έχει αρχίσει να σχεδιάζει τον ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής του, κάτι που είχε υποσχεθεί σε κάποιους που δεν είχαν πάρει θέση στην αρχή της θητείας του. Η ανασυγκρότηση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ουσιαστικό στην πολύ άσχημη εικόνα δημοτικής αρχής Βουρνού, αφού γίνεται ουσιαστικά για να αξιοποιηθούν και κάποιοι που δεν είχαν πάρει θέσεις.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η ChiosPress o Mαν Βουρνούς έχει ξεκινήσει κάποιες επικοινωνίες με Δημ. Συμβούλους του για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Συγκεκριμένα πρόταση για να λάβει θέση αντιδημάρχου έγινε στο ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας και στενό συνεργάτη του Ι. Αμύγδαλο, ο οποίος αρνήθηκε να λάβει θέση αντιδημάρχου, είναι πιθανό να είδε και την άσχημη κατάσταση της Δημοτικής Αρχής και να μη θέλησε να μπει στην πρώτη γραμμή και να έχει και εκείνος μερίδιο στην τεράστια φθορά. Έτσι, ο Αμύγδαλος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει Πρόεδρος στην ΕΤΑΧ.

 

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέση αντιδημάρχου θα πάρει ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Α. Τζιώτης, ο οποίος προορίζεται για αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ είσοδο στους Αντιδημάρχους αναμένεται να κάνει και ο Ν. Καρασούλης (Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας). Τη θέση της Αντιδημάρχου αναμένεται να χάσει σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει αυτή την ώρα η Β. Ποταμούση και ίσως και ο Δ. Καράλης. Για την πρώτη υπάρχει φόβος να αντιδράσει, οπότε ίσως ανασταλθεί η καρατόμησή της, ενώ ο Καράλης αναμένεται να αποχωρήσει οικειοθελώς για να διευκολύνει τον Βουρνού, εφόσον του το ζητήσει.

 

Τη θέση του Αντιδημάρχου αναμένεται να διατηρήσει ο Βεργίτσης, καθώς ο Βουρνούς προσπέρασε την υπόθεση με το παράνομο παρκάρισμα του Αντιδήμαρχου του.

 

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναλάβει ο ιατρός Γεωργίτσης και θα αποχωρήσει ο Κλ. Χρύσης, τον οποίο αυτή την ώρα, αν και το θέλει ο ίδιος ο Χρύσης, ο Μαν. Βουρνούς δεν τον προορίζει για αντιδήμαρχο. Ο Χρύσης, όπως και η Ποταμούση, αναμένεται να αντιδράσει, οπότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

 

Τη θέση του Αντιδημάρχου φαίνεται ότι διατηρεί ο Στρ. Γδύσης, όπως και ο Μ. Φαφαλιός, αν και των δύο το έργο είναι πολύ κάτω από τη βάση.

12

image

image

Newsletter