twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 18:00
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο της Super League 2, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων: Διαγόρας και Απόλλωνας Πόντου, κατά τον οποίο η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η ομάδα του Διαγόρα φιλοξένησαν τις Μεικτές ομάδες Κ14-Κ16 της ΕΠΣ Χίου. Η ΕΠΣ Χίου σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τους οργανωτές και τους φιλοξενούμενους για την αξέχαστη εμπειρία που προσέφεραν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

12

Η φιλοξενία των Μεικτών ομάδων Κ14-Κ16 στον αγώνα της Super League 2 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα των επαγγελματικών αγώνων και να αντλήσουν έμπνευση και κίνητρο για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

12

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η ομάδα του Διαγόρα, με την πρωτοβουλία τους να φιλοξενήσουν τις Μεικτές μας ομάδες, δείχνουν την αφοσίωσή τους στην ανάπτυξη και προώθηση του ποδοσφαίρου των νησιών. Με αυτή την πρωτοβουλία, στηρίζουν τη νεολαία των νησιών, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ως αθλητές και ως άτομα.

 

Η ζωντανή και συναρπαστική ατμόσφαιρα του αγώνα μεταξύ των ομάδων Διαγόρα και Απόλλων Πόντου, καθώς και η άψογη φιλοξενία που προσέφεραν οι διοργανωτές, σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτές οι εμπειρίες τους βοηθούν να κατανοήσουν τη σημασία της αφοσίωσης, της ομαδικότητας και της προσπάθειας, στοιχεία που αποτελούν τη βάση του επιτυχημένου αθλητή.

 

12

image

image

 

Newsletter