twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 00:27
Εκτύπωση

Η φυσιοθεραπεία είναι μια σημαντική πτυχή του αθλητισμού, καθώς βοηθά στην αποκατάσταση τραυματισμών και στην αποφυγή μελλοντικών επαναλαμβανόμενων τραυματισμών.

12

Για αυτό το λόγο, η ποδοσφαιρική ομάδα Μικρασιατική διοργανώνει μια ημερίδα με θέμα "Η φυσιοθεραπεία στον Αθλητισμό" στις 18 Μαρτίου 2023, στη λέσχη της ομάδας στη Στέφανου Τσουρή 74. Η ομιλήτρια της ημερίδας θα είναι η κα Καζάκα Μαρία, φυσιοθεραπεύτρια.

 

Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους αθλητές που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη φυσιοθεραπεία στον αθλητισμό. Ωστόσο, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή, με μέγιστο όριο συμμετοχής 60 ατόμων.

 

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι νέοι αθλητές για τα οφέλη της έγκαιρης διάγνωσης των τραυματισμών και της άμεσης αποκατάστασής τους μέσω της φυσιοθεραπείας. Στην ημερίδα αναμένεται να αναλυθούν θέματα όπως η σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμών, η σημασία της φυσικής κατάστασης και της επαναφοράς στην κανονική αθλητική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Η φυσιοθεραπεία είναι μια αναγκαία διαδικασία στον αθλητισμό και η ημερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας Μικρασιατική αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους αθλητές να μάθουν περισσότερα για τη σημασία της φυσιοθεραπείας στην αποκατάσταση τραυματισμών.

 

Ο Δήμος Χίου θα επιχορηγήσει την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία της Διοίκησης της Ομάδας με το ποσό των 500 ευρώ. Αξίζει να υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλα σωματεία του νησιού.

 

12

image

image

 

Newsletter