twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:38
Εκτύπωση

12

Ο ΦΟΒ παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από μια αξιοπρεπής πορεία στη Γ’ Εθνική. Ο Γιάννης Μπατής έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ως υπεύθυνος μπάσκετ του ΦΟΒ Χιου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ´ εθνικής κατηγορίας.

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Μετά τον υποβιβασμό στο τοπικό νιώθω μια χαρμολυπη γιατί είναι πολύ δύσκολο από μια ακριτική περιοχή οικονομικά να στέκεσαι τίμια και σε υψηλό επίπεδο στις εθνικές κατηγορίες για πάνω από 3 - 4 χρόνια. Για αυτό που ζήσαμε και περάσαμε νιώθω περηφάνια για όλα τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο για αυτό που καταφέραμε. Σταθήκαμε με άξιοπρεπεια στην κατηγορία κάνοντας 13!! αποστολες κατεβαινοντας πάρα τις δυσκολίες σε όλα τα παιχνίδια. Η Χίος αγκάλιασε για άλλη μια χρονιά το μπάσκετ. Τίποτα δεν τελείωσε, τίποτα δε σταματάει, προχωράμε και συνεχιζουμε για να πάμε το μπάσκετ του Βροντάδου ψηλά, να δώσουμε στα παιδιά τα μέγιστα για να μάθουν τις αξίες της ομάδας, την αγάπη για το άθλημα και τον αθλητισμό. Από καρδιας ένα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους και κυρίως στον άνθρωπο της ζωής μου Dora Kostala για την υπομονή και την στήριξη της.»

 

12

image

image

 

Newsletter