twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 16:54
Εκτύπωση

12

Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, γιος του Μανώλη Χατζηλάμπρου, ενός από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στη Χίο, ξεκίνησε να αφήνει και το δικό του στίγμα στη καλαθοσφαίριση. Με την κληρονομιά του πατέρα του να τον συνοδεύει, ο Χρυσόστος έχει αποδείξει ότι έχει το ταλέντο και την ικανότητα να ξεπεράσει τις επιδόσεις του πατέρα του. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μπάσκετ το έχει στο DNA της και η μητέρα του, Κ. Τσαρούχα και σίγουρα έχει πάρει πολύ ταλέντο και από εκείνη. Επιπλέον σίγουρα έχει πάρει και το ύψος από εκείνη.

 

 Ο Μανώλης Χατζηλάμπρου υπήρξε μία πραγματική "καλοθομηχανή", ενώ ακόμη κατάφερε να κατακτήσει πολλούς τίτλους και διακρίσεις στην καριέρα του. Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του μονοπάτι επιτυχίας στην καλαθοσφαίριση. Από νωρίς, έδειξε μεγάλη προσήλωση και αφοσίωση στον αθλητισμό, δουλεύοντας σκληρά για να βελτιώσει τις ικανότητές του και να εξελιχθεί σε έναν πολύτιμο παίκτη.

12

Πίσω από την επιτυχία του Χρήστου Χατζηλάμπρου βρίσκεται η αγάπη και η υποστήριξη του πατέρα του, ο οποίος παραμένει πάντα δίπλα του, μοιράζοντάς του συμβουλές και εμπειρίες από τη δική του καριέρα. Ο Μανώλης, που είναι και προπονητής του στον ΒΑΟΛ, έχει περάσει στον γιο του τη σπουδαιότητα της εργασίας, της πειθαρχίας και της αυτοπεποίθησης που απαιτούνται για να ξεχωρίσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος.

13

Χθες ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα Παμπαίδων, Χρ. Χατζηλάμπρου σημείωσε τους 45 από τους 63 πόντους του ΒΑΟΛ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κόντρα στην πανίσχυρη Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης. Μάλιστα φαίνεται να έχει πάρει και τη δεινότητα του πατέρα του στα σουτ τριών πόντων, καθώς χθες πέτυχε 8 τρίποντα!

 

12

image

image

 

Newsletter