twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 18:57
Εκτύπωση

Το Chios Hardstone Trail είναι ένας αθλητικός αγώνας που διεξάγεται στο νησί της Χίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 5km, 12km, 23km και 41km και προσφέρει στους αθλητές ένα πλούσιο πακέτο συμμετοχής από τους διοργανωτές. Ανάλογα με τη διαδρομή που έχετε επιλέξει, θα λάβετε έναν αριθμό συμμετοχής, ένα Chip Χρονομέτρησης, ένα αναμνηστικό αθλητικό T-shirt του αγώνα, ένα αναμνηστικό μετάλλιο και μια τσάντα-πουγκί της διοργάνωσης.

12

Επιπλέον, όλοι οι αθλητές θα έχουν πρόσβαση σε τροφοδοσία και υδροδοσία στους σταθμούς τροφοδοσίας και στον τερματισμό του αγώνα και θα παραλάβουν μια τσάντα-πουγκί της διοργάνωσης με τοπικά προϊόντα. Επιπλέον, οι αθλητές που θα τρέξουν τη διαδρομή 41km θα λάβουν μια μπαντάνα (τύπου buff) – ένα πολυμορφικό μαντήλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Εκτός από τις παροχές των αγώνων και την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οι συμμετέχοντες στο Chios Hardstone Trail έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στον εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον της Χίου. Οι διαδρομές του αγώνα διασχίζουν όμορφες περιοχές και περνούν από δάση, κοιλάδες και παραλίες, προσφέροντας στους αθλητές και αθλήτριες μια πλούσια εμπειρία.

 

Το Chios Hardstone Trail αποτελεί επίσης μια ευκαιρία για την προώθηση του αθλητισμού και του τουρισμού στη Χίο. Η διοργάνωση προσελκύει συμμετοχές και από εκτός Χίου και δημιουργεί μια ευκαιρία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας μέσω του αθλητικού τουρισμού. Οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Χίο και να απολαύσουν τη φιλοξενία και τον πολιτισμό του νησιού.

 

 

Γράφει: Βασίλης Μήτσουρας

 

 

12

image

image

Newsletter