twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 16:50
Εκτύπωση

Σε λίγες μέρες είναι οι Δημοτικές εκλογές και ο Δήμαρχος Χίου διεκδικεί εκ νέου την επανεκλογή του. Στην απελπισία του υπόσχεται στους πάντες τα πάντα και τα ρουσφέτια για την εξαγορά ψήφων οργιάζουν με τσιμεντοστρώσεις που εκτελούνται με ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και που οι υποτακτικοί του με τις αναρτήσεις του τον λιβανίζουν. -ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ.-

 

Γνωρίζει άραγε ο Κ. Δήμαρχος που βρίσκεται ο Καταρράκτης; Πόσες φορές στην 4χρονη θητεία του τον επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους; ΚΑΜΜΙΑ.

 

Μόνο τον Ιούλιο του 2021 ήλθε στην Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων επειδή σύρθηκε μετά την απόφαση του Δ. Συμβουλίου για να υποστηρίξει τις μεθοδεύσεις του <<Αμαρτωλού Τριγώνου>> της Χίου για την μεταφορά του βιολογικού καθαρισμού και εισέπραξε την άρνηση και την αποδοκιμασία των κατοίκων στις επιλογές τους αν και είχαν δεσμευθεί στους πλούσιους φίλους τους (με τους οποίους δεξιόνονται πλάι στην πισίνα τους) για την μεταφορά του σε σημείο που ήταν τελείως ακατάλληλο και καταστροφικό για το χωριό.

 

Μήπως θυμάσαι Κ. Κάρματζη τι δεσμεύθηκες τότε στους κατοίκους του χωριού;

 

Μας είπες ότι η απόφασή σας θα γίνει σεβαστή. Την σεβάστηκες αυτή την απόφαση των κατοίκων εσύ και η παράταξή σου στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Σεπτέμβριο του 2021; Ασφαλώς ΟΧΙ; Το ΠΑΡΟΝ που ψηφίσατε ήταν συνέπεια και ειλικρίνεια απέναντι στους κατοίκους; Μόνο οι άλλες Δημοτικές παρατάξεις και προς τιμήν τους σεβάστηκαν την απόφαση των κατοίκων. Για αυτά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Πόσα έργα έγιναν στον Καταρράκτη αυτά τα 4 χρόνια; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ.

 

Ούτε εσωτερική οδοποιία έγινε, ούτε αγροτική οδοποιία, ούτε το κατεστραμμένο τμήμα της παραλίας, ούτε το γκρεμισμένο τμήμα του κρηπιδότοιχου του λιμανιού, ούτε οι σάπιοι και επικίνδυνοι ρευματολήπτες αντικαταστάθηκαν, ούτε την εγκαταλελειμμένη και καταπατημένη και από υποψήφια του συνδυασμού σου Δημοτική περιουσία προστατέψατε, και ούτε την πεζογέφυρα που ήταν έτοιμη για δημοπράτηση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν σταθήκατε ικανοί να κατασκευάσετε και μην βάζετε την πρόεδρο να διαδίδει ότι η αναβολή της οφείλεται στην άρνηση των καταστηματαρχών οι οποίοι δεν έχουν ιδέα. Αυτή είναι η τακτική σας. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και το ΨΕΜΑ. Όσο για την καθαριότητα είστε για κλάματα.

 

Τέλος όσον δε αφορά κάποιους από τους υποψήφιους του συνδυασμού σου που σαν κομήτες εμφανίζονται κάθε παραμονές εκλογών δήθεν ότι ενδιαφέρονται και αγαπούν το χωριό και ότι ο σκοπός της υποψηφιότητάς τους είναι ανιδιοτελής, τους απαντώ ότι ανιδιοτέλεια σημαίνει. Παρουσία, Προσφορά, και συμμετοχή χωρίς αμοιβή και ανταλλάγματα. Γιατί η αργομισθία που εισέπρατταν και που επιδιώκουν να συνεχισθεί δεν λέγεται ανιδιοτέλεια αλλά ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

 

Αυτά είναι Κ. Δήμαρχε και Κα. Πρόεδρε του Καταρράκτη εν ολίγοις τα έργα και οι ημέρες σας και να μην μας ζητάτε να επιβραβεύσουμε την ανυπαρξία σας στις εκλογές.

                                            

ΓΡΑΦΕΙ:  Γ. Ποταμούσης

12

image

image

Newsletter