twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 18:41
Εκτύπωση

12

Στα κάγκελα βρίσκεται ακόμη μια φορά σύσσωμη η αντιπολίτευση αναφορικά με τη διάθεση ποσών που έρχονται στον Δήμο Χίου ως έκτακτη επιχορήγηση του Υπ. Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών.

 

Συγκεκριμένα πολλά σχόλια έχουν προκληθεί από τη διάθεση ποσού 20.000 ευρώ για διαφήμιση – παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού και μένει να φανεί που θα καταλήξει αυτό το ποσό και με ποια διαδικασία;

 

Επίσης διατίθεται ένα ποσό των 30.000 ευρώ για εκδήλωση για τη σφαγή της Χίου, ενώ ήδη έχουν διατεθεί άλλες 30.000 ευρώ. Έτσι, ήδη μπαίνουν ερωτήματα που θα καταλήξουν τα χρήματα αυτά και αν γίνεται πολιτική εκμετάλλευση με σκοπό να γίνουν κάποιες αναθέσεις του τραγικού ιστορικού γεγονότος του νησιού μας. Καλό θα είναι να δοθεί μια επίσημη λίστα με τις δαπάνες και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Παράλληλα έχει προϋπολογιστεί και ένα ποσό 22.000 ευρώ για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

 

Τέλος στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο τα βέλη σύσσωμης της αντιπολίτευσης αναμένεται να συγκεντρώσει ένα ποσό 25.000 ευρώ που προορίζεται για αγορά οικοπέδου στα Θυμιανά. Καθώς οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ρωτούν να μάθουν σε ποιον ανήκει.

12

13

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter