twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 16:51
Εκτύπωση

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η μανία μικροπολιτικής καταδιώξεως της Δημοτικής Αρχής με σαφείς ενδείξεις κομματικής αντιπαράθεσης από την πλειοψηφούσα παράταξη της ΕΛΜΕ Χίου υπό τον Στ. Σταυρινούδη, η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, με τελικούς χαμένους τους μάχιμους εκπαιδευτικούς της τάξης που καλούνται να ασκήσουν το λειτούργημά τους υπό αντίξοες συνθήκες και εγκλωβισμένοι στα χαρακώματα της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης που έχουν στηθεί μεταξύ της πλειοψηφίας της ΕΛΜΕ Χίου από τη μια πλευρά και της Δημοτικής Αρχής από την άλλη πλευρά. Όμοια και οι μαθητές/τριες.

12

Η πολιτική τακτική που ακολουθήθηκε από τα τέλη Γενάρη, όταν και τότε έκλεισαν τα σχολεία μέχρι σήμερα έχει πετύχει να μην υπάρχει δυνατότητα ελιγμού στο ζήτημα αυτό, ώστε έτσι διογκώνεται το πρόβλημα του Πετρελαίου. Η Δημοτική Αρχή φυσικά δεν είναι άμοιρη ευθυνών, αλλά παράλληλα σέρνεται πίσω από τις πολιτικές κινήσεις της ΕΛΜΕ.

 

Στα σημεία φαίνεται ότι κερδίζει μικροπολιτικά ο Στ. Σταυρινούδης, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι εκπαιδευτικός τάξης με πλήρες ωράριο στην τάξη, καθώς υπηρετεί σε υψηλόβαθμη θέση στελέχους στη ΔΔΕ Χίου. Μάλιστα ο Στ. Σταυρινούδης επιχείρησε χωρίς αποτέλεσμα να εγκλωβίσει και τις σχολικές επιτροπές, ωστόσο η κίνηση αυτή δεν του βγήκε.

 

Πάντως ο χώρος της εκπαίδευσης δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και θα πρέπει όλες οι πλευρές να δουλέψουν, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα της σχολικής καθημερινότητας, όπως αυτό του πετρελαίου.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter