twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 17:30
Εκτύπωση

12

Ο Ν. Μηταράκης υπέγραψε την έγκριση της αίτησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου για χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης του άρθρου 196 ν. 4662/2020 του έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ[1]ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΣΔ ΛΙΜΕΝΑ ΧΙΟΥ». Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των τριών εκατομμυρίων (3.000.000,00) ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), ο εκτιμώμενος χρόνος υλοποίησης είναι τριάντα επτά μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει μέχρι του ως άνω εγκεκριμένου ποσού.

 

Η υπογραφή έγινε πριν λίγες μέρες, ενώ με το νέο έτος ξεκινά το Θόλος. Οι Χιώτες και οι Χιώτισσες είμαστε αξιοπρεπείς και περήφανοι άνθρωποι και τέτοια χρήματα, όπως αυτά που έλαβε ο Ιούδας, δεν τα θέλουμε και ακόμη και αν ολοκληρωθεί το έργο αυτό δεν πρέπει ποτέ να το αποδεχτούμε στη συνείδησή μας ως κάτι το θετικό.

 

Η νέα δομή μόνο δεινά θα φέρει μακροπρόθεσμα στο νησί μας και αυτά θα τα βιώσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Ο κ. Μηταράκης και οι οικογένειά του δε θα βρίσκονται στη Χίο, όπως άλλωστε και τώρα (μόνιμη κατοικία)! Η δομή αυτή, θα αποτελέσει έναν μουσουλμανικό θύλακα, τη στιγμή που η Τουρκία έχει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο της με την εφιαλτική ονομασία «Γαλάζια Πατρίδα».

 

Οι λαθρομετανάστες δε μπορέσουν ποτέ να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες και αποκλεισμένοι από το κοινωνικό σύνολο θα γκετοποιηθούν. Στην καλύτερη περίπτωση θα έχουμε τα θλιβερά φαινόμενα του Καλέ, ενώ στη χειρότερη με την κατάλληλη τουρκική προπαγάνδα θα έχουμε φαινόμενα θυλάκων, όπως αυτών στη Θράκη, με τους εκεί Μουσουλμάνους που κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους και ας έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα!

 

Οι Χιώτες και οι Χιώτισσες πρέπει να διαμαρτυρηθούμε με ειρηνικά μέσα! Η βία δε μας εκπροσωπεί!

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter