twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 11:10
Εκτύπωση

12

Δήλωση του πρώην Βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας για το εκλογικό αποτέλεσμα:

"Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ. Μητσοτάκης πέτυχαν μία αδιαμφισβήτητη νίκη. Αυτή η νίκη, που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κόμμα μας, αποτελεί ενίσχυση της δέσμευσής μας για σκληρή δουλειά, αξιοπιστία στη διοίκηση της Πατρίδας και ευθύνη προς την κοινωνία.

 

Στη Χίο, η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα μιας ακούραστης συλλογικής προσπάθειας. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό αναδεικνύει τον ρόλο του κάθε Χιώτη πολίτη που συμμετείχε, επιδεικνύοντας αφοσίωση και πίστη στις αξίες που εκπροσωπούμε. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες που μας υποστήριξαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο μας.

 

Προχωράμε με ανανεωμένο ζήλο και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υλοποιήσουμε την ατζέντα μας για μια δυναμική, ανανεωμένη και προοδεύουσα Ελλάδα. Αυτός είναι ο δρόμος που έχουμε χαράξει και προς τον οποίο θα συνεχίσουμε να κινούμαστε, με σεβασμό στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών.

 

Η νίκη στη Χίο είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα και για την Περιφέρειά μας συνάδει με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πολιτών. Επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά μας να δουλεύουμε για μια Ελλάδα που προάγει τη δικαιοσύνη, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή."

 

12

image

image

Newsletter