twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 16:22
Εκτύπωση

12

Δήλωση Λ. Μπλάτζιου:

Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Βορείου Αιγαίου οφείλει να είναι αξιοπρεπής και σεβαστός από την κοινωνία, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για μικροπολιτικούς λόγους δεν συνάδουν με τον ρόλο του.

Επίσης θυμίζουμε στον κ. Παπαδόπουλο ότι η Νέα Δημοκρατία και ο βουλευτής του νησιού μας έχουν ξεμπλοκάρει όλα τα μεγάλα έργα, τα οποία αποτελούσαν ζητούμενο δεκαετιών, και τα οποία έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης. Επομένως άλλοι είχαν και έχουν ξεχάσει τη Χίο τα τελευταία χρόνια και τους οποίους θα πρέπει να τους αναζητήσει σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί την απόρριψη ρουσφετιού "ανικανότητα " γεγονός που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τη Νέα Δημοκρατία. 

Ως εκ τούτου, οι δηλώσεις και η νοοτροπία του κ. Παπαδόπουλου πλήττουν το κύρος του θεσμού που κλήθηκε να υπηρετήσει και είναι μονόδρομος για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η αποπομπή του.

 

Διαβάστε ακόμη: Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ Δ.Ε.Ε.Π. ΧΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ "ΦΕΡΕΦΩΝΟ" ΜΗΤΑΡΑΚΗ!

12

image

image

Newsletter