twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 17:35
Εκτύπωση

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου. Πρόκειται για την 12η Γιορτή Γαπρακιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαΐου, στον Άγιο Αρτέμιο, ξεκινώντας στις 13:00. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική κοινότητα, αλλά και για τον αγώνα κατά του διαβήτη.

12

Η Γιορτή Γαπρακιού διοργανώνεται για έναν καλό σκοπό, τη στήριξη των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του διαβήτη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την ασθένεια αυτή.

 

Η εκδήλωση πέρα από τον διαγωνισμό του καλύτερου γιαπρακιού θα πλαισιωθεί και με πολλή μουσική και ένα ξέφρενο γλέντι. Ο Χρήστος Μακροκάνης και η Δέσποινα Βελισσάρη θα βρίσκονται στο προσκήνιο, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

 

Στον διαγωνισμό γιαπρακιού μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο 6981006907 ή στο τηλέφωνο 6971638021. Στα ίδια τηλέφωνα μπορεί να γίνουν κρατήσεις τραπεζιών, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν ότι είναι ήδη σχεδόν πλήρης, επομένως όποιοι ενδιαφέρονται για να πάνε διασκεδάσουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση πρέπει να βιαστούν.

 

 

12

image

image

Newsletter