twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 18:43
Εκτύπωση

Χίος 2022 Φιλίππου Πασπάτη , ένας από τους κεντρικότερους δρόμους στη Χίο , μια από τις κεντρικότερες αρτηρίες στην κεντρική αγορά της Χίου .

12

Από της 3 Μάρτιου 2022 η κατάσταση είναι στάσιμη όπως βλέπετε στη παρακάτω Φώτο . Το έργο το έχει μπλοκάρει η αρχαιολογία λόγο ενός ψηφιδωτού που βρέθηκε στη διάρκεια των ανασκαφών , από εκείνη τη μέρα μέχρι και σήμερα 3 μήνες μετά δεν έχει παρθεί καμία απόφαση από την αρχαιολογία για την τύχη αυτού του δρόμου.

Ο δρόμος έχει ερημώσει τα καταστήματα φυτοζωούν για να περάσει ένας πεζός από τη μια άκρη στην άλλη πρέπει να περιμένει τον άλλο να ανεβεί 2 ταυτόχρονα στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν χωρούν, οι τζίροι μας είναι 70% κάτω από πέρσι , έχουμε χάσει τον περαστικό πελάτη έχουμε χάσει την υπομονή μας έχουμε χάσει τον ύπνο μας , έχουμε μπλέξει με την χειρότερη των χειρότερων υπηρεσία του Ελληνικού κράτους , 3 μήνες δεν ασχολείται κάνεις για την τύχη μας , η αρχαιολογική υπηρεσία Χίου σφυρίζει αδιάφορα και ρίχνει το μπαλάκι στην Μυτιλήνη η αρχαιολογική εφορία Μυτιλήνης ρίχνει το μπαλάκι στην συνταξιοδότηση 2 υπαλλήλων οι οι ποιοί δεν έχουν αναπληρωθεί ακόμη οπότε και δεν συνεδριάζει το αντίστοιχο συμβούλιο που ευθύνεται για την τύχη των ευρημάτων.

Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσει το έργο και επιτέλους να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας , απειλούμαστε με λουκέτο , λουκέτο σε επιχειρήσεις που ταΐζουν στόματα και δραστηριοποιούνται στην περιοχή πάνω από 30-50 χρονιά , Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει ??? κοινοποιήστε την παραπάνω δημοσίευση είναι η τελευταία προσπάθεια που μας έμεινε να κάνουμε μήπως μας ακούσει κάποιος.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Θ. ΛΟΥΡΕΤΖΑΚΗΣ

 

12

image

image

Newsletter