twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 17:50
Εκτύπωση

imageΗ παράταξη Πρωτοβουλία Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, η οποία κατέχει μια έδρα στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου με ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι δεν στηρίζει το ψήφισμα συμπαράστασης που προτάθηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη στο Δ.Σ. Ενότητα – ΚΚΕ, της οποίας στελέχη είναι οι Αμπαζής και Σκούφαλος. Οι κ.κ. Αμπαζής και Σκούφαλος τη Δευτέρα θα δικαστούν για παράβαση 19 άρθρων του Ποινικού Κώδικα αναφορικά με τη συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση του επίσης εκπαιδευτικού, Β. Μήτσουρα.

 

Συγκεκριμένα η Πρωτοβουλία Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της: « Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση σε τόσο λεπτά θέματα χωρίς να ξέρουμε τι λέει η δικογραφία.  Βέβαια οι κύριοι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι της άποψης ότι οι κ.κ. ΑΜΠΑΖΗΣ και ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ είναι στο απυρόβλητο σαν μεγάλοι  ΄΄ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ΄΄ επιδιώκοντας με το «έτσι θέλω», να αποσπάσουν την υποστήριξη συναδέλφων και μη, στους ρόλους του δημοτικού συμβούλου και του προέδρου της ΑΔΕΔΥ, που επιτελούν στον πολιτικό βίο της χιακής κοινωνίας. Εμείς δε δεχόμαστε να μας σύρουν σε κανένα ψήφισμα, ειδικά από τη στιγμή που και ο κ. Μήτσουρας είναι εκπαιδευτικός.»

 

 

Διαβάστε ακόμη: ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΟΙ ΑΜΠΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ 19 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

 

12

image

image

Newsletter