twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 10:14
Εκτύπωση

To τελευταίο διάστημα στελέχη που είναι κοντά σε όλους του υποψήφιους δημάρχους, συζητούν τον σχηματισμό ενιαίου αντιπολιτευτικού μετώπου εναντίον του Συνδυασμού του Δημάρχου. Αυτό προϋποθέτει να βρεθεί κοινός τόπος και κοινός αποδεκτός επικεφαλής για να μπορέσει να υπάρξει ενιαία κάθοδος ενός αντιπολιτευτικού συνδυασμού.

12

Βασικό επιχείρημα των «ενωτικών» είναι ότι στις ερχόμενες εκλογές δε θα τεθούν αντιμέτωποι συνδυασμοί με διαφορετικές κομματικές αφετηρίες, αλλά θα τεθούν αντιμέτωπες δύο διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις στη διοίκηση του Δήμου.

 

Μέχρι στιγμής ο Γ. Μαλαφής δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν όνομα συνδυασμού, περιμένοντας τις εξελίξεις αναφορικά για την κοινή κάθοδο. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον επικεφαλής, διάφορα στελέχη προκρίνουν τη διενέργεια δημοσκόπησης και όποιος μεταξύ των Καραβασίλη, Μαλαφή και Τριαντάφυλλου (τα ονόματα τα παραθέτουμε αλγαβητικά) αναδειχθεί περισσότερο κατάλληλος ή δημοφιλής αυτός να ηγηθεί. Ωστόσο τούτη την ώρα αυτό για να γίνει φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο, ωστόσο οι ζυμώσεις αυτές και οι συζητήσεις είναι μια πραγματικότητα και μένει να φανεί η τελική εξέλιξη.

 

12

image

image

Newsletter