twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 17:38
Εκτύπωση

12

Τους τελευταίους μήνες ο δήμος μας έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, σε στενή συνεργασία τόσο με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όσο και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να δρομολογήσει και να πετύχει την προσωρινή αλλά και την οριστική λύση του προβλήματος ύδρευσης που αντιμετωπίζει το νησί μας από το προηγούμενο καλοκαίρι.
 
 
Παρά την πολύ σημαντική πρόοδο που μέχρι σήμερα έχει επιτευχθεί τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων έργων είναι στενά και απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους μας, δημοτική αρχή και δημότες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επάρκεια νερού και να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις, ενόψει μάλιστα της επερχόμενης θερινής περιόδου.
 
 
Για το λόγο αυτό σας καλώ να συμβάλλετε με υπευθυνότητα στην κοινή προσπάθεια. Η λελογισμένη χρήση και η εξοικονόμηση νερού θα πρέπει τους επόμενους μήνες να αποτελέσει προτεραιότητα για όλους μας.
 
 
Στο πλαίσιο αυτό η φύτευση οπωροκηπευτικών και άλλων φυτών θα πρέπει να γίνεται με μέτρο αυτή την περίοδο, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι ο δήμος μας, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή παροχή του νερού ποτίσματος στη διάρκεια του καλοκαιριού.
 
 
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενεργειών του δήμου μας το νησί μας έχει επιλεγεί για την εφαρμογή της πρωτοβουλίας του FINISH «ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ», ενός εξαιρετικού προγράμματος που αναδεικνύει την τεράστια αξία που μπορούν να έχουν μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες στην εξοικονόμηση νερού.
 
 
Με την κοινή μας δράση γινόμαστε όλοι μέρος της λύσης του προβλήματος και συμβάλλουμε στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού στη ζωή μας που είναι το νερό.
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Κ. Βρατσάνος

12

image

image

Newsletter