twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 16:08
Εκτύπωση

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ChiosPress σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση Γ. Μαλαφή και Γ. Κλιαμενάκη, ενώ παρών ήταν και ο Γ. Πίττας. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ChiosPress αντικείμενο της συνάντησης ήταν διεργασίες για τη νέα δημοτική κίνηση, που ίσως τιτλοφορηθεί «Νέα Εποχή».

12

Η συνάντηση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά και λοιπά θέματα, τα οποία έπρεπε να συναποφασισθούν πριν την επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του Συνδυασμού.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γ. Μαλαφής τις προηγούμενες μέρες είχε σειρά συναντήσεων και επαφών, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνει η ανακοίνωση του Συνδυασμού πριν το Πάσχα, ωστόσο λεπτομέρειες που προέκυψαν ανέβαλαν τον αρχικό σχεδιασμό.

 

Πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν ότι ο αρχικός πυρήνας παλιών βουλευτών, πολιτευτών και δημάρχων της Ν.Δ. έχει πλαισιωθεί και από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ, δίνοντας στον συνδυασμό τον ζητούμενο υπερκομματικό χαρακτήρα.

 

Επίσης ο Γ. Μαλαφής το τελευταίο διάστημα έχει στραφεί σε σειρά συναδέλφων του ιατρών που επιθυμεί να είναι υποψήφιοι μαζί του.

 

Τέλος έντονες επαφές γίνονται και στον χώρο της νεολαίας, καθώς η ηγετική ομάδα της νέας δημοτικής κίνησης θέλει να επενδύσει και στη νέα γενιά του νησιού και έτσι στοχεύει να έχει αρκετούς νέους και νέες ως υποψήφιους, ειδικά στοχεύει στους νέους της υπαίθρους της Χίου για να πλαισιώσουν τις κοινότητες.

 

12

image

image

Newsletter