twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:27
Εκτύπωση

Η Δημοτική Αρχή κ. Κάρμαντζη επιχείρησε σήμερα με την συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει το «έργο» της να κρύψει την ανικανότητα και την ανεπάρκειά της ακολουθώντας για άλλη μία φορά την προσφιλή της τακτική: Λέγε, λέγε όλο και κάτι θα γίνει πιστευτό.

12

Αντί άλλης απάντησης παρουσιάζουμε τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου.

Έτος 2020: Προϋπολογισμός περί τα 76 εκατομμύρια Ευρώ. Εκτέλεση προϋπολογισμού περί τα 33 εκατομμύρια. Από αυτά περί τα 25 εκατομμύρια Ευρώ αφορούν λειτουργικές και μισθολογικές δαπάνες του Δήμου!

Έτος 2021: Προϋπολογισμός περί τα 86 εκατομμύρια Ευρώ. Εκτέλεση 32 εκ. € Από αυτά περί τα 25 αφορούν σε λειτουργικές και μισθολογικές δαπάνες του Δήμου!

Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή κ. Κάρμαντζη: Ανύπαρκτη! Μόνο πολλά λόγια του αέρα και μηδενικό έργο.

Αυτό το ζει πλέον όλη η Χιακή Κοινωνία. Όλοι γνωρίζουν πια ότι είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που έχει γνωρίσει η Χίος τα τελευταία χρόνια. Δημοτική Αρχή που δεν γνωρίζει και δεν μπορεί!

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΥΓ1. Παραθέτουμε για του λόγου το αληθές ένα από τα «μεγάλα έργα» ,ένα έργο πνοής που μόλις χθες «διαφήμισε» στα κοινωνικά δίκτυα ο εκ μετεγγραφής Αντιδήμαρχος κ. Μπελέγρης: Καθαρισμός τζαμιών! Αόρατα κάνει τα τζάμια όπως έλεγε διαφημιστικό σποτ καθαριστικού, όπως ακριβώς αόρατο είναι το έργο εικονικής πραγματικότητας της δημοτικής αρχής

ΥΓ2. Παραθέτουμε επίσης ένα δείγμα της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη για το κολυμβητήριο: Το πρωί ήταν ανοικτό. Το μεσημέρι, μισάνοικτο και το απόγευμα κλειστό. Κι όλα αυτά με τιτάνιο αγώνα. Μέχρι το βράδυ μπορεί να βγει και άλλη ενημέρωση…

12

image

image

Newsletter