twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 20:48
Εκτύπωση

12

Δήλωση Γ. Καραβασίλη:

Σωστά διαβάσατε την ημερομηνία. Το Ιούλιο του 2020 στο δελτίο τύπου που είχαμε δημοσιεύσει αναφερόταν τα πιο κάτω:

Στην θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα εκπαίδευσης που έγινε στις 2 Ιουλίου ,η παράταξη μας πρότεινε ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από άλλες παρατάξεις και τα πιο κάτω:

• Η ασφάλεια των χρηστών των σχολικών κτιρίων και ειδικά των παιδιών για τον συνδυασμό ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ έχει την απόλυτη προτεραιότητα . Για τον λόγο αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει μικροσκοπικός και μακροσκοπικός έλεγχος σε όλα τα σχολεία για την επάρκεια της στατικότητας τους, να εκπονηθεί τεχνική έκθεση ,να αντιμετωπιστούν άμεσα τα πιθανά προβλήματα και να γίνουν οι επί πλέον απαιτούμενες επεμβάσεις  για την καλυτέρευση της σεισμικής τους συμπεριφοράς. Αυτό πρέπει να προηγηθεί οποιασδήποτε ενεργειακής αναβάθμισης .

• Με τον ίδιο τρόπο να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την εκπλήρωση των απαιτήσεων του κτιριοδομικού κανονισμού (έλεγχος για αντιολισθηρότητα δαπέδων , τοποθέτηση αντιολισθηρών ταινιών σε όλες τις σκάλες , εξασφάλιση εξόδου στον δρόμο με ασφάλεια , έλεγχος κατάστασης κιγκλιδωμάτων κλπ)

Η συνέχεια του επίκαιρου δελτίου στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/277104373190666/photos/a.290814191819684/603191997248567/

Ευτυχώς εχθές είχαν σχολάσει τα παιδιά στο 5ο δημοτικό σχολείο Χίου.

Η ανίκανη δημοτική αρχή του κ. Κάρμαντζη για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι ανούσιες και συνεχείς φωτογραφήσεις για τα πολύ μικρά και απολύτως αυτονόητα τα οποία τα ανάγει σε είδηση. Και όπως πάντα του φταίνε οι αντιπολιτεύσεις για την μηδενική παραγωγή έργου και την αδιαφάνεια..

12

image

image

Newsletter