twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 22:42
Εκτύπωση
Δήλωση Γ. Καραβασίλης:
Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη μπορεί και χειρότερα!
 
12

Κλειστό κολυμβητήριο, σχολεία χωρίς πετρέλαιο, τερτίπια με τον προϋπολογισμό που αφήνουν απλήρωτους τους εργαζομένους για τον άχρηστο και πολυδάπανο Αναπτυξιακό Οργανισμό , «κινέζικα» φωτιστικά με απευθείας ανάθεση, ανέτοιμη αίθουσα επιβατών εξωτερικού του λιμένα…είναι τα «κατορθώματα» της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη το τελευταίο 20ήμερο μόνο.
 
Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη: Ανίκανη να διαχειριστεί όχι μόνο την υλοποίηση έργων που διασώθηκαν από τις αντιπολιτεύσεις όπως του Καλοπλύτη και των Μεστών, αλλά και τα απλά και καθημερινά που ταλαιπωρούν τους πολίτες.
 
Μέχρι πριν λίγες ημέρες τους έφταιγαν οι «αντιπολιτεύσεις» και η απλή αναλογική, γιατί πρότειναν μεγαλύτερες μειώσεις στα δημοτικά τέλη, διαφάνεια στα οικονομικά και τη λειτουργία του Δήμου, τους καλούσαν να μην μετατρέψουν τη Χίο σε σκουπιδότοπο του Βορείου Αιγαίου.
 
Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη: Λειτουργεί με λογικές της δεκαετίας του 50, τάζοντας παντού, αναθέτοντας και διορίζοντας φίλους, συγγενείς και υποψηφίους του συνδυασμού.
 
Τώρα που είναι γνωστό σε όλη τη Χίο ότι το μόνο που γνωρίζει να κάνει η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη είναι πολλαπλές φωτογραφήσεις και «επιβλέψεις» σε έργα που ανακοινώνονται αλλά δεν γίνονται, «κλήθηκαν ενισχύσεις» για να κρυφτεί η ένδεια και η αναποτελεσματικότητα.
 
«Ενισχύσεις» επικοινωνιακές,από τον πολιτικό φίλο και συνέταιρο στην καταστροφή της Χίου, Υπουργό Μετανάστευσης κ Μηταράκη, για να αναμασηθούν  για 10η φορά τα ίδια που θα γίνουν.
 
Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη: Φρου – φρου και αρώματα, φανφάρες και καθρεφτάκια ,λαμπιόνια και τουλίπες.
 
Τουλάχιστον στις δηλώσεις του διδύμου Κάρμαντζη-Μηταράκη επετράπη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Χίου να είναι παρόντα, γιατί στην περίπτωση αυτή είναι χρήσιμα για την προπαγάνδα τους.
 
Και όταν η ανικανότητα, η αμάθεια και η ανοργανωσιά της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη αποκαλύπτονται  καθημερινά σε όλη τη Χίο,είναι σίγουρο οτι  αναζητείται ο νέος «ένοχος» για να κρυφτούν οι ευθύνες: Σε λίγο θα μας πουν φταίει ο «πόλεμος στην Ουκρανία».
 
Τελικά η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη συναγωνίζεται τον εαυτό της για να αποδείξει ότι μπορεί και χειρότερα από ότι μέχρι σήμερα.
Δυστυχώς στη νομοθεσία δεν προβλέπεται η δυνατότητα να γίνονται σε επίπεδο Δήμου πρόωρες εκλογές ώστε να απαλλαχθούν οι Χιώτισσες και οι Χιώτες μία ώρα νωρίτερα από τη χειρότερη δημοτική αρχή της σύγχρονης ιστορίας τους.

12

image

image

Newsletter