twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 20:52
Εκτύπωση

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου από κλιμάκιο της Περιφερειακής Αρχής. Το εργοτάξιο αυτό παραμένει εργοτάξιο εδώ και δυο χρόνια και όμως συνεχίζουν να το δείχνουν… Η Περιφερειακή Αρχή με εξαίρεση την πολύ σοβαρή και σωστή θέση στο μεταναστευτικό δεν έχει να επιδείξει κάτι το σημαντικό από πλευράς έργου.

12

Από εκεί και πέρα έγινε σήμερα επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Χίου κ. Παντελής Βρουλής, o Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας κ. Λεωνίδας Αθηνάδης.

 

Παρουσία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου, κ. Ελένης Κανταράκη και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου, ο ανάδοχος τους ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών του έργου: «Αναβάθμιση και Διαρρύθμιση των κτηρίων 3 & 4 του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο”».

 

Μετά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής δήλωσε: «Διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος των κτηριακών εργασιών είναι ικανοποιητική. Ο 1ος όροφος (Παθολογική Κλινική) θα παραδοθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ενώ το ισόγειο (Ψυχιατρική Κλινική) τον Ιούνιο. Η ταχύτητα παράδοσης της προμήθειας εξοπλισμού θα καθορίσει τη λειτουργία τους».

12

image

image

Newsletter