twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 17:14
Εκτύπωση

12

Δήλωση Γ. Καραβασίλη:
 
Αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο η ανικανότητα και αδιαφάνεια της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη στη διαχείριση του Δήμου.
 
Οι «απαντήσεις» του κ. Μανδάλα για τα φωτιστικά ΤΑΝΓΚ ΜΑ ΚΑΝ για τα Μαστιχοχώρια είναι αποκαλυπτικές. Ο κ. Μανδάλας καταφανώς αγχωμένος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με δημιουργική ασάφεια μη απαντώντας απολύτως σε τίποτα.
 
Σημειώνουμε από τις «απαντήσεις» του:
 
Τοποθετήθηκαν κάποια στην Κώμη, μας λέει. Το ρωτάμε εκ νέου σε ποια σημεία τοποθετήθηκαν, πόσα από όσα παρελήφθησαν και που βρίσκονται τα υπόλοιπα.
 
Μας λέει μας πίεζε ο χρόνος , μας πίεσαν οι αντιπολιτεύσεις που ως συνήθως φταίνε για όλα, μπέρδεψε ανάμεσα στα άλλα και τον εορταστικό διάκοσμο των Χριστουγέννων, αλλά παραλείπει να πει ότι η ανάθεση έγινε τον Αύγουστο!!
 
Μας είπε ότι πήρε τηλέφωνο την κινέζικη εταιρεία. Τον ρωτάμε γιατί δεν δημοσιοποίησε επαρκώς την πρόθεση για προμήθεια; Είναι ικανοποιημένος με την τιμή και την έκπτωση 2%;
 
Ποιος χρόνος τον πίεζε και γιατί, όταν το οικονομικό έτος λήγει στις 31/12;
 
Μας κατηγορεί ότι λέγαμε για εταιρεία που ασχολείται με εξαγωγές γεωργικών προϊόντων για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Του επισυνάπτουμε το δημοσιευμένο καταστατικό της εταιρίας με τους σκοπούς της που ήταν οι εξαγωγές σπόρων, ελαίων και καρπών…
 
Ρωτάμε, τέλος και πάλι τον κ. Μανδάλα: Έχει η συγκεκριμένη εταιρεία άλλη παρουσία στη Χίο και εάν ναι ποιά; 
 
Η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν θέλει και δεν μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματα των δημοτών με διαφάνεια και σύνεση, αλλά βουλιάζει κάθε μέρα μέσα στην ανικανότητα και τα ψεύδη.
 
 

12

12

image

image

Newsletter