twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 17:03
Εκτύπωση

12Δήλωση Κ. Μουτζούρη:

Σε απάντηση στις κακόβουλες επικρίσεις, αναφορικά με έλλειμα στην υλοποίηση έργων στην Χίο, ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει συνέπεια και συνέχεια.

 

Η Περιφερειακή Αρχή δεν λειτουργεί επιλεκτικά, το αντίθετο μάλιστα με πρόγραμμα και συνέπεια υλοποιεί σειρά έργων που έχουν προταθεί και ψηφιστεί από τα αρμόδια όργανα, με απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί.

 

Με μια ανασκόπηση στο συνολικό τεχνικό πρόγραμμα και όχι επιλεκτικά μπορεί να κατανοήσει κάποιος το πλήθος και το μέγεθος των έργων που υλοποιούνται στο Νησί μας και να διαπιστώσει πόσα νέα έργα και σημαντικές παρεμβάσεις έχουν ενταχθεί και υλοποιούνται από το 2019 μέχρι σήμερα. Παράλληλα σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει υπογράψει πλειάδα προγραμματικών συμβάσεων και χρηματοδότει μια σειρά σημαντικών  έργων που ήδη υλοποιούνται ,  άλλα και άλλα που θα υλοποιηθούν όπως (αφαλατώσεις ύψους 370.000, βιολογικός Βολισσού, ασφαλτοστρώσεις Δήμου Χίου ύψους 1.000.000 κλπ).

12

image

image

Newsletter