twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 20:36
Εκτύπωση

12

Δήλωση Γ. Καραβασίλη:
 
Η απόλυτη ένδεια στο σχεδιασμό και την παραγωγή έργου της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη είναι πλέον παροιμιώδης.
 
Το μόνο που κάνουν με συνέπεια είναι να βρίσκονται σε κάθε ευκαιρία χειροκροτητές του κολλητού τους Υπουργού στην προσπάθειά του να γίνει μόνιμη υπερδομή παραμονής μεταναστών στη Χίο.
 
Χωρίς πυξίδα και χάρτη, με λογική βλέποντας και κάνοντας προσπαθούν να «διοικήσουν» τον Δήμο.
 
Καταγράφουν ήδη στο ενεργητικό τους:
Τις ζημιογόνες επιλογές στην ΔΕYΑΝΧ και του εκλεκτού τους εκ μετεγγραφής ,μηδενικών αποφάσεων Προέδρου (με δική του δήλωση)
 
Τις αλχημείες στο Νομικό Πρόσωπο
 
Τις προσπάθειες μετατροπής της Χίου σε σκουπιδότοπο του Βορείου Αιγαίου από τη ΔΙΑΝΟΧ
 
Την ανυπαρξία όποιου σχεδιασμού για το μέλλον της Χίου
 
Τις αδιαφανείς διαδικασίες στις προσλήψεις και αναθέσεις σε φίλους γνωστούς και συγγενείς
 
Την απαξίωση των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου (διαφάνεια, μεταναστευτικό, ανταποδοτικά κλπ)
 
Είναι τόση η σύγχυση και το άγχος που έχουν για να δείξουν ότι κάνουν έργα ,που το δίδυμο της καταστροφής της Χίου κάνοντας βόλτα για μία ακόμη φωτογράφιση, έμπλεξε το υπό μελέτη, χωρίς αδειοδότηση και χρηματοδότηση, έργο για τη διαμόρφωση της πύλης Σέγκεν στο λιμάνι με τη στέγαση του κρατικού Τελωνείου.
 
Στο χώρο της πύλης Σέγκεν του λιμένα, χώρο του λιμενικού ταμείου, το κρατικό Τελωνείο παρέχει υπηρεσίες ως προβλέπεται από το νόμο, δεν στεγάζεται. Όπως υπηρεσίες προσφέρει και η Αστυνομία με τους ελέγχους ασφαλείας, δεν στεγάζεται εκεί.
 
Για το πώς δεν μπορεί, δεν γνωρίζει και δεν θέλει η δημοτική αρχή Κάρμαντζη να προχωρήσει σε όποιο έργο είναι χαρακτηριστική η πορεία των αντιπλημμυρικών έργων, τα οποία αφού υπονόμευσε, σήμερα τα εμφανίζει ως δικά της:
 
Αντιπλημμυρικό έργο Καλοπλύτη – Αντιπλημμυρικό Μεστών:
 
Δήμαρχος Χίου, 8 Μαΐου 2021, σε ραδιοφωνική συνέντευξη: «Ο Καλοπλύτης και το «αποχετευτικό» των Μεστών τούτην την ώρα χάνονται. Και χάνονται γιατί έχουμε υπηρεσίες όπως η αρχαιολογία…»
 
Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2021, ο Δήμαρχος Χίου κ. Κάρμαντζης φωτογραφίζεται στο εκτελούμενο έργο για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης που τελικά εντάχθηκε για υλοποίηση αφού έγινε παρέμβαση στο Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο μετά από επιμονή και πρωτοβουλία των «κακών» αντιπολιτεύσεων.
 
Ακριβώς τα ίδια έγιναν και με το αντιπλημμυρικό των Μεστών . Ο κ. Κάρμαντζης και εκεί θα σπεύσει να βγάλει φωτογραφία….με την κατάλληλη επικοινωνιακή στήριξη απο τα  likes των ημετέρων προσληφθέντων για να   κρυφτεί η ένδεια δικών της έργων και σχεδιασμών.Για να κρυφτεί η απουσία οράματος και
 
οποιασδήποτε πρότασης  για το πως το νησί θα βρει τον βηματισμό του , την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή φορτώνει  τις αποτυχίες της στους δημότες με νέα χαράτσια .
 
Όσες φωτογραφίες και να βγουν, όλοι οι Χιώτες γνωρίζουν πλέον ότι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη καταγράφεται ως μακράν η χειρότερη που γνώρισε η Χίος ,ικανή  μόνο για φρού φρού κι αρώματα. Και για αυτό θα της δείξουν την πόρτα εξόδου.
 
 
 
 

12

image

image

Newsletter