twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 17:40
Εκτύπωση

Οι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη πήραν άλλη μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη (μετά από αυτή επί του Εθνικού την περασμένη αγωνιστική), αυτή τη φορά στο Ιωνικό κολυμβητήριο όπου επιβλήθηκε με 9-8 επί του ΝΟ Χίου για τη 10η αγωνιστική του Α' Ομίλου.

12

Το "τριφύλλι" έφτασε έτσι στους 22 βαθμούς, εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του Ομίλου και περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς Πανιώνιος - Νηρέας Χαλανδρίου για να δει την ακριβή του θέση.

 

Ο Παναθηναϊκός, με σφιχτή άμυνα, εξουδετέρωσε τα ατού του αντιπάλου και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση, βρέθηκε να προηγείται με 4-0 και 6-1. Οι Χιώτες έκαναν την προσπάθειά τους στο τέλος, αλλά απλά κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 9-8.

 

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-9

 

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-2, 2-3, 4-0.

 

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς 2, Γιαϊσίνοβιτς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καραβάς, Αμπάζης.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

 

12

image

image

 

Newsletter