twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 17:15
Εκτύπωση

Έχει πάρει φόρα για τα καλά ο ενισχυμένος ΝΟ Χίου και το αποδεικνύει στις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα επιβλήθηκε με 11-9 επί του Παλαιού Φαλήρου, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του G4 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο Ιωνικό κολυμβητήριο κι έτσι "άρπαξε" την πρωτιά στην τελική βαθμολογία του γκρουπ (23 β.) από τον σημερινό αντίπαλό της (που έμεινε στους 21).

12

 Συναρπαστικό ματς έγινε και στη Χίο, με τους Φαληριώτες να έχουν το πάνω χέρι για μεγάλο διάστημα, να προηγούνται και με 7-4, αλλά τον ΝΟ Χίου να κάνει την ολική επαναφορά, να ανατρέπει τα δεδομένα στο δεύτερο μισό του αγώνα και να φτάνει στη μεγάλη νίκη με το τελικό 11-9. Κορυφαίοι σκόρερ του ήταν ο Στέλιος Μιμίδης (4 γκολ) και ο Χαλατζιάν (3).

 

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 11-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 2-0, 3-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 4, Χαλατζιάν 3, Γδύσης 1, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Κόλλιας, Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ιω. 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Σέιν 3, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης 1, Παπαδόπουλος Γ, Ντε Φρέιτας 2, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης, Χέλμης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

12

image

image

 

Newsletter