twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 19:55
Εκτύπωση

12

Εν όψει της αυριανής Γενικής Συνέλευσης του Ατρομήτου υπάρχουν έντονες ζυμώσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ChiosPress τούτη την ώρα φαίνεται ότι έχει μεταπειστεί ο Μαν. Καραμούζος μετά από πρωτοβουλία πρώην προέδρων της ομάδας, οι οποίοι μπήκαν μπροστά και φαίνεται ότι κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές που υπήρχαν μεταξύ του προέδρου και κάποιων παιχτών της ομάδας από το χωριό.

 

Σύμφωνα λοιπόν με το υπό συζήτηση σχέδιο, που φυσικά μένει να ψηφιστεί στην αυριανή Γ.Σ., πρόεδρος θα μπει η σύζυγος του Μαν. Καραμούζου, που ήταν άλλωστε το δεξί του χέρι στη διοίκηση της ομάδας. Ο λόγος φαίνεται ότι είναι για να μην εκτεθεί ο κ. Καραμούζος, καθώς πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε. Ωστόσο σ’ αυτό το σενάριο φαίνεται ότι υπάρχουν διαφωνίες και ζητούν από τον κ. Καραμούζο να παραμείνει ο ίδιος. Αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο. Το μόνο σίγουρο αυτήν την ώρα είναι ότι η προεδρία θα παραμείνει στα χέρια της οικογένειας Καραμούζου.

 

Από εκεί και πέρα στο υπό διαμόρφωση σχέδιο περιλαμβάνεται η αποχώρηση των αδερφών Βασιλάκη, Πουλιού, Μελέκου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Λ. Παπαλάνη. Για όλους τους προαναφερθέντες ενδιαφέρονται ήδη αρκετές ομάδες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θύελλα κάνει γερό μπάσιμο, ενώ δυναμικά κινείται Ποσειδώνας και Κανάρης.

 

Από εκεί και πέρα στόχος είναι να παραμείνουν οι: Γκιάλης, Σεράφης, Κρητικός, Σαλιόγλου, Αναγνωστάκης, καθώς και οι Molamin και lamin, ενώ ο Σεκ βρίσκεται στη Γερμανία για να δοκιμαστεί σε ομάδες και εφόσον δεν εξασφαλίσει εκεί συμβόλαιο θα επιστρέψει στον Ατρόμητο. Για τους προαναφερθέντες Χιώτες παίχτες υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως Κανάρη και Ποσειδώνα. Επίσης στόχος είναι να γυρίσουν διάφοροι παίχτες με καταγωγή από τον Αγ. Γιώργη που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

 

Στο θέμα του προπονητή, όπως φαίνεται, θα παραμείνει ο Δ. Γιοβανάκης παρά την ανακοίνωση της παραίτησής του. Το ζήτημα Κωστάλα που έχει μπει από κάποιους φαίνεται ότι δεν έχει καμία βάση και δεν τον συζητά καν ο Μαν. Καραμούζος, που φαίνεται ότι στους όρους που βάζει είναι να υπάρξει και παραμονή του Δ. Γιοβανάκη, που μαζί έχουν φέρει τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες στον Ατρόμητο.

 

Μένει να φανούν οι τελικές εξελίξεις στην αυριανή Γ.Σ. και αν τελικά η αντιπολιτευόμενη πτέρυγα κάνει δεκτό το προαναφερόμενο πλάνο για τον Ατρόμητο.

12

image

image

 

Newsletter