twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 18:57
Εκτύπωση

Ο Βαρβασιακός, ο πάλαι ποτέ αυτοκράτορας του χιώτικου ποδοσφαίρου, επέστρεψε με επιτυχία στην Α' Τοπική Κατηγορία της Χίου μετά από μια εξαιρετική σεζόν. Η ομάδα σημείωσε 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, αποδεικνύοντας την ποιότητά της και την αξία των ποδοσφαιριστών της.

13

Ο Βαρβασιακός, που είχε υποβιβαστεί λόγω αποτελεσμάτων και οικονομικών προβλημάτων, κατάφερε να ξαναβρεί το δρόμο του και να αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της περιοχής. Η σταθερή παρουσία των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, καθώς και η αφοσίωση των φιλάθλων, συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας.

13

Η επιστροφή του Βαρβασιακού στην Α' Τοπική Κατηγορία έχει ξυπνήσει αναμνήσεις από τις χρυσές εποχές του συλλόγου, όταν κυριαρχούσε στο χιώτικο ποδόσφαιρο και ανταγωνιζόταν με τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού. Οι φίλαθλοι και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουν τη χαρά τους για την επιτυχία του Βαρβασιακού και την επιστροφή του στο προσκήνιο του τοπικού ποδοσφαίρου.

14

Η άνοδος της ομάδας οφείλεται στη συνεργασία μεταξύ της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων, που συνέβαλαν στην ενίσχυση του συλλόγου. Αυτή η συνεργασία έδωσε τη δυνατότητα στον Βαρβασιακό να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος και να επιστρέψει δυναμικά στην Α’ Κατηγορία του χιώτικου ποδοσφαίρου.

12

Ο Βαρβασιακός κέρδισε και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος τον ισχυρό Πανοινούσσιο, παίρνοντας ο ίδιος την απευθείας άνοδο και στέλνοντας την ομάδα των Οινουσσών στα μπαράζ.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε στο 15’ με πέναλτι ο Β. Παπαδόπουλος και στην επανάληψη έκανε το 2-0 ο Μαν. Παπαδόπουλος, ενώ ο Ρενάτο έκανε το 3-0. Ενώ ο Πανοινούσσιος μείωσε 15 λεπτά πριν από το τέλος με τον Δάνδουλα.

12

image

image

 

Newsletter