twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 19:27
Εκτύπωση

12

Σε τεντωμένο σκοινί ακροβατούν στην ΕΠΣ Χίου με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έχει φέρει μεγάλη όξυνση. Τα γεγονότα ξεκίνησαν στο περασμένο διοικητικό συμβούλιο όταν σε σχόλια του Δ. Κοματά αντέδρασε έντονα ο Ι. Λορέντζος με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου. Η χρυσή τομή δεν μπόρεσε να βρεθεί και η κόντρα συνεχίστηκε με φόντο τις Μικτές και τους Συνόδους Γονείς.

 

Όλη αυτή η ένταση έφερε μια σύσκεψη και τον Κ. Νικολαΐδη να ζητά την παραίτηση του Ι. Λορέντζου, με τον τελευταίο με εξώδικη ηλεκτρονική επιστολή να ζητά να του δοθούν έγραφα της ΕΠΣ Χίου με εξοδολόγια.

 

Στο Δ.Σ. φαίνεται ότι έχουν διαμορφωθεί δύο τάσεις: η μια φέρεται να ζητά να συγκληθεί Δ.Σ. και εφόσον δεν παραιτηθεί ο Ι. Λορέντζος να του ασκηθεί πρόταση μομφής και μια άλλη τάση που υποστηρίζει ότι κάποιοι έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά προκειμένου να εκδηλωθεί με μεγαλύτερη ένταση ο ευερέθιστος χαρακτήρας του Ι. Λορέντζου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress o I. Λορέντζος δε φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί και έτσι μένει να φανεί τι θα γίνει τελικά.

 

Τον Δ. Κοματά με δηλώσεις του έχει καλύψει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Κ. Νικολαΐδης, ο οποίος είναι φοβερά δυσαρεστημένος με τον Ι. Λορέντζο, ενώ επίσης ο Κοματάς στηρίζεται και από τον Στ. Φεργαδιώτη. Τον Ι. Λορέντζο στηρίζει ο Δ. Καλαΐτζης και μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένος εφόσον κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Ι. Λορέντζου να κάνει αντιπρόταση μομφής κατά του Δ. Κοματά για σχόλια που έχει κάνει ο τελευταίος. Σε ρόλο πυροσβέστη φαίνεται να λειτουργεί ο Γ. Κάρμαντζης, που προσπαθεί να βρει τρόπο για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της αντιπαράθεσης.

 

Δυνατό χαρτί στα χέρια του Ι. Λορέντζου φαίνεται να είναι τα ντοκουμέντα που επικαλείται και τα οποία πραγματικά θα προκαλέσουν σεισμό εφόσον αποκαλυφτούν. Ενώ δυνατό χαρτί για τον Δ. Κοματά είναι η στήριξη που απολαμβάνει από τον Κ. Νικολαΐδη.

 

Πάντως με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ετήσια Γ.Σ. της ΕΠΣ Χίου στις 22 Ιουνίου, όπου εκεί αναμένεται να βγουν τα μαχαίρια από όλες τις πλευρές.

 

 

12

image

image

 

Newsletter