twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 19:08
Εκτύπωση

Την προηγούμενη Κυριακή, ο Νηρέας πραγματοποίησε ένα πρωινό γεμάτο δραστηριότητες, συγκινήσεις και επιτυχίες. Αθλητές, γονείς, και στελέχη της ομάδας συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τις επιτυχίες των αθλητριών που ξεχώρισαν στις πανελλήνιες, ενώ ακόμη έκαναν τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς και έκοψαν την πίτα τους.

12

Η εκδήλωση έλαβε χώρα υπό την σκιά της απουσίας του αγαπημένου εκλιπόντα πρόεδρου Τάσου Ποδιά, η οποία ήταν εκκωφαντική. Παρ' όλα αυτά, όλοι έδωσαν την ίδια υπόσχεση, μέσω του νυν προέδρου κ. Τσικουδη Δημήτρη, ότι θα συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τον Νηρέα και τα παιδιά του, γιατί αυτό θα ήθελε ο Τάσος.

13

Η Διοίκηση ευχαρίστησε από καρδιάς τον εκπρόσωπο περιφέρειας Β. Αιγαίου, κ. Μπουγδανο, και τον εκπρόσωπο του Kardamylian Foundation, κ. Ασπιώτη, για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

14

Η εκδήλωση ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα αλληλεγγύης και αφοσίωσης στον αθλητισμό, καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν καλύτερα τους συμπαίκτες τους και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους. Το πρωινό της Κυριακής αποτέλεσε μια πηγή εμπνεύσεως και αισιοδοξίας για το μέλλον του Νηρέα και των νεαρών αθλητών του.

16

12

image

image

Newsletter