twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 19:39
Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, στο Στάδιο και Αμφιθέατρο των Οινουσσών, οι αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων Ν. Χίου σχολικού έτους 2021-2022. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ και την Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου- Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Δήμο Οινουσσών, το Ίδρυμα «Γ.Δ . ΛΕΜΟΣ»,  και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

12

Η μετακίνηση των αποστολών από Χίο για τις Οινούσσες και επιστροφή, έγινε με το Ε/Ο ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ από το λιμάνι της Χίου, και με ταχύπλοο ταξί από το λιμάνι της Λαγκάδας.

14

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 237 ΜΑΘΗΤΕΣ και μαθήτριες από 24 σχολικές μονάδες του Νομού μας, σε 10 ατομικά αγωνίσματα, 2 σκυταλοδρομίες και 2 αγωνίσματα ΑμεΑ. Στους αγώνες παρέστησαν ο Γ. Γραμματέας του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ Γ. Βούτσινος, ο Αντιδήμαρχος Οινουσσών Λ. Σκούφης, , ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Χίου Αι. Ευαγγελινός, ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Χίου Α. Κελεπερτζής, ο Εκπρόσωπος του Ιδρύματος  « Γ.Δ ΛΕΜΟΣ »  Σ. Μανωλόπουλος, η Αντιπρόεδρος του ΣΦΟ Μ. Κωνσταντινίδη, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά,  που ταξίδεψαν προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών.

 13

Xορηγός των αγώνων, ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών ( Σ.Φ.Ο ).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

12

image

image

Newsletter