twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΑΡΘΡΑ

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 17:38
Εκτύπωση

12Ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό διαμάντι προσφοράς και γνώσης ανήκει στο Νοσοκομείο μας και μπορεί να παρέχει στους υποψήφιους σπουδαστές μας την κατάρτιση και την προετοιμασία τους στις εξετάσεις πιστοποίησης με απόλυτη επιτυχία.

Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ αποτελεί ένα αλησμόνητο ταξίδι γνώσεων και τεχνικών. Μια επιστήμη που έχει τις ρίζες της στα βάθη των αιώνων καθώς ο άνθρωπος πάντα χρειάζεται το χέρι της βοήθειας και της ανθρωπιάς σε όλα τα στάδια της ζωής του. Νοσηλευτική είναι το σύνολο των επιστημονικών γνώσεων και τεχνικών που βοηθούν στην προαγωγή στην εξασφάλιση και στην αποκατάσταση της υγείας του ατόμου.

Η νοσηλευτική επιστήμη κοιτά τον άρρωστο και το κάθε άτομο σφαιρικά σαν μια ολότητα μοναδική και αναντικατάστατη και δανείζεται γνώσεις από την ιατρική, την ψυχολογία και την ψυχιατρική, την κοινωνιολογία, τις φυσικές και θετικές επιστήμες. Υγιής είναι ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη σωματική και ψυχική αρμονία. Δύο αλληλένδετοι παράγοντες που έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους και όταν διαταραχθούν αυτοί από διάφορα ενδογενή ή εξωγενή αίτια έχουμε την παρουσία νόσου ή αλλιώς ασθένειας.

Κύριο μέλημα της νοσηλευτικής είναι η προαγωγή της υγείας εφαρμόζοντας τις επιστημονικές της γνώσεις σ όλα τα επίπεδα της πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης και πρόληψης της υγείας. Η νοσηλευτική είναι ο κλάδος όπου συντελεί στην προαγωγή της υγείας έχοντας άρτια εξοπλισμένους νοσηλευτές με γνώσεις ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα επίπεδα απαιτήσεων της ζωής. Ο νοσηλευτής συντελεί στην προαγωγή της υγείας μέσα από την οικογένεια, το σχολείο τη κοινότητα, το νοσοκομείο, το ιατρείο, την εκπαίδευση και σ όλους τους χώρους που μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο.

Αυτό το Νοσηλευτή θέλουμε και εμείς !!! Το ΔΙΕΚ της Νοσηλευτικής σχολής του Νοσοκομείου μας τα παρέχει και τα εξασφαλίζει . Βγάζουμε πτυχιούχους άξιους στην αγορά εργασίας.

Ελάτε στην ομάδα μας, οι εκπαιδεύτριες της σχολής είναι έτοιμες να σας ξεναγήσουν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Λατόμι και να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία . ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2271350280 & 6942289320

 

 

                                                                                                                                  ΓΡΑΦΕΙ:  Κανταράκη Ελένη

               Διοικήτρια Νοσοκομείου

12

image

image

Newsletter